Ieder kind is uniek, heeft zijn eigen karaktereigenschappen, voorkeuren, sterke kanten en valkuilen. Ouders van hoogbegaafde kinderen zullen hier, net als alle andere ouders, ook tegenaan lopen. Veel hoogbegaafde kinderen hebben een sterke behoefte aan autonomie, zijn creatief in hun denkwijze en hebben een groot rechtsvaardigheidsgevoel. Dit kunnen positieve eigenschappen zijn, maar in de praktijk blijkt dat er ook ouders zijn die het lastig vinden om de juiste “gebruiksaanwijzing” bij hun kind te vinden…

Wordt je kind vaak boos? Gaat het (te) vaak de discussie aan? Heeft hij ’s avonds moeite met inslapen?

Je zoekt hulp en komt bij mij terecht!!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek (bij jonge kinderen vaak alleen met de ouders, oudere kinderen komen vaak mee) leren we elkaar kennen en wordt duidelijk wat de situatie en de hulpvraag exact is. Ik geef meteen aan welke routes mogelijk zouden zijn en wat ik eventueel zou kunnen bieden in begeleiding/ coaching. Na afloop van het gesprek maak ik een verslag wat via de mail wordt toegezonden. Ouders/ verzorgers geven vervolgens aan of ze wel/ geen gebruik willen maken van de diensten van Praktijk Liberi.

Als gekozen wordt voor het aangaan van een begeleidingstraject bij Praktijk Liberi, wordt een offerte op maat aangeboden waarop helder staat aangegeven wat het begeleidingstraject precies inhoudt. Na ondertekening van de offerte starten we op een passend moment met de begeleidingssessies.

Vervolgafspraken zijn in overleg en kenmerken zich door een interactief karakter. Ouders krijgen handvatten en tools om thuis meteen toe te passen.

Kijk voor prijzen bij tarieven.