HB Spiegelgroepen

Zit je  (hoog) begaafde kind op het reguliere basisonderwijs en heeft het daar niet échte vriendschappen ontwikkeld? Vindt je kind het soms lastig om binnen een groep te functioneren? Wil je kind graag spelen met en leren van andere (hoog) begaafde kinderen? Mist je kind het contact met gelijkgestemden? Dan is de spiegelgroep iets voor hem/ haar!

HB Spiegelgroepen bieden de gelegenheid voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen om samen te zijn met gelijkgestemden. Vanuit kwaliteiten en talenten kunnen kinderen werken aan een persoonlijk leerdoel. Dit leerdoel sluit aan bij de behoefte van het kind én bij de doelstelling van de spiegelgroep; spiegelen en sociaal- emotionele ontwikkeling. De doelen, en ook de werkwijze van de Spiegelgroepen, zijn gericht op drie pijlers: ik, de ander en de wereld. Het spiegelen (soms letterlijk, vaak figuurlijk) wordt gedaan vanuit deze drie perspectieven.

Momenteel is er een HB Spiegelgroep voor bovenbouw leerlingen (woensdags van 15.00- 17.00 uur). De groep komt tussen twee vakanties 5 maal bijeen. 

Wil je graag meer weten over de HB Spiegelgroepen?

Vraag om meer informatie via de telefoon of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hiernaast op het aanmeldformulier om je kind aan te melden.